O nama

Ko smo mi?

Kovačku radnju Dragićević čini bračni par, Đuro i Slavica, koji su pre 18 godina odlučili da malu garažu kraj kuće pretvore u zanatsku radionicu. Za sve te godine mnogo toga se promenilo, ali naša misao vodilja, da iz običnog metala stvaramo funkcionalne i lepe predmete od kovanog gvožđa – uveravamo vas – nije.

Godine su prolazile, a naša se mala radionica, korak po korak, od prostorije do prostorije, širila. Zajedno s povećanjem prostora, uvećalo se i naše iskustvo u proizvodnji i radu s ljudima. Sad, kad smo poslovno punoletni, znamo da možemo da vam pomognemo da izaberete za vas SAVRŠEN proizvod i da taj isti proizvod, uz malo magične kovačke prašine, i napravimo.

Kovano gvožđe krojeno po vašoj meri

Znate za onaj osećaj kad vidite nešto i iz nekog neobjašnjivog razloga znate da je to to? Kao krojeno po vašoj želji.

Kovačka radnja Dragićević je tu da vam ostvaruje upravo takve želje. Da li se radi o kapiji i ogradi, garnituri u bašti, krevetu u spavaćoj sobi, ili pak malom slavskom svećnjaku, u suštini nije bitno. Bitno je da funkcionalnost i estetika proizvoda odgovara vašem osećaju za lepo i vašim potrebama.

Zašto da izaberete baš nas?

  • imamo znanje i iskustvo iskaljano prethodnih 18 godina da garantujemo KVALITET naših proizvoda,
  • uživamo u KREATIVNIM poduhvatima i da SAMI stvaramo alternativna rešenja – ako ćemo pravo, većinu kovačkih mašina smo sami napravili,
  • spremni smo da vam se u potpunosti POSVETIMO i zajedničkim snagama iznedrimo proizvod na koji ćete biti ponosni.

Javite nam se

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi s proizvodima od kovanog gvožđa ili ako možda imate ideju šta biste voleli da vam napravimo, javite nam se na broj 062/825-36-55, na mejl djurokgd@hotmail.com ili nam pošaljite poruku na našoj stranici na Facebook-u.